Zonwering
Selecteer hieronder uw provincie

Nederland

Limburg Noord-Brabant Zeeland Zuid-Holland Utrecht Overijssel Flevoland Noord-Holland Drenthe Groningen Friesland Gelderland

Zonwering offertes vergelijken

Welkom op de website van Offerteparadijs.nl. U vindt hier meerdere lokale zonweringbedrijven. Bij Offerteparadijs hebt u de mogelijkheid om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen, zodat u de bedrijven kunt vergelijken op prijs en kwaliteit.

Zonwering voor het raam houdt felle zonnestralen tegen en voorkomt dat het zeer warm in de ruimte wordt. Ook bespaart u er mee op energiekosten en geeft het uw woning een extra toevoeging.

Soorten zonwering

U kunt bij een zonweringbedrijf terecht voor de volgende soorten zonwering:

  • Markiezen
  • Screens
  • Zonneschermen
  • Knikarmschermen

Korte omschrijving van de soorten zonwering

Een markies is een type zonwering met ronde vormen met een elegante en klassieke uitstraling. Door de dichte zijkanten hebt u geen last van zij inval van zonlicht. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, zoals het standaardmodel, het petmodel en het klapmodel. Ook voor de bediening van een markies zijn verschillende manieren, zoals elektrische bediening, of bediening door middel van een ophaalkoord.

Een screen is een praktisch type zonwering. Een screen loopt namelijk verticaal lang het raam en neemt zo geen ruimte in. Screens zijn dus goed geschikt wanneer u een vrije doorloop wenst. Ook verhogen screens uw privacy, overdag gaan ze inkijk tegen. De screendoeken zorgen ervoor dat het zonlicht gefilterd wordt, hierdoor wordt het binnen minder warm. Screens zijn er in allerlei verschillende maten, modellen, kleuren en wevingen.

Een zonnescherm wordt aan de buitenkant van een gevel vastgemaakt. Een zonnescherm wordt gemaakt van textiel en kan handmatig of elektrisch bediend worden. Een zonnescherm is ideaal om te gebruiken als terrasoverkapping, zo zit u lekker beschut tegen de zon. Ook binnenshuis wordt hinderlijke lichtinval voorkomen.

Een knikarmscherm is een goede oplossing als u een overdekt terras wilt hebben en een vrije doorloop wilt behouden. Door middel van de knikarmen wordt het scherm net niet horizontaal uitgerold. Het scherm komt zo niet voor uw raam te hangen waardoor uw zicht behouden wordt. Er zijn verschillende soorten knikarmschermen, zoals de open-, semicassette- of cassette knikarmscherm. De bediening kan elektrisch of handmatig zijn.

Prijzen

Hier vindt u een prijsindicatie voor de aanschaf van de verschillende types zonwering. De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals materiaal, model en bediening.

  • Markiezen: breedte 300 cm bij uitval 100 cm: €550,- tot €750,-
  • Screens: €200,- tot €1.000,-
  • Zonneschermen: €500,- tot €1.500,-
  • Knikarmschermen: €800,- tot €3.000,-

De bedrijven die bij Offerteparadijs.nl aangesloten zijn, zijn allemaal betrouwbaar en leveren werk van kwaliteit. Vergelijk hier gemakkelijk alle offertes van zonweringbedrijven bij u in de buurt.

Beoordeling

Vraag in 1 minuut 5 offertes aan!